Ποιοι είμαστε

Καλώς ήλθατε στην «Saronic»

Η Saronic ιδρύθηκε από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και γνήσιο πάθος για τη θάλασσα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και εγγυώμαστε μια εξαίρετη εμπειρία διακοπών σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ φροντίζουμε για όλα τα πρακτικά θέματα.

Η κινητήρια δύναμή μας παραμένει η ίδια από την πρώτη κιόλας μέρα: να παρέχουμε ανώτερες υπηρεσίες και να υπερβούμε τις προσδοκίες των επισκεπτών μας. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι είναι η προσοχή στις λεπτομέρειες. Και αυτό ακριβώς κάνουμε. Η υπέρμετρη εστίασή μας στην ικανοποίηση του πελάτη μαζί με μια μοναδική επιλογή σκαφών είναι το μοναδικό μας μυστικό.

Στην Saronic η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Τα σκάφη μας τροποποιούνται έτσι ώστε να παρέχουν άνεση και ασφάλεια. Όλα τα σκάφη μας είναι εξοπλισμένα με δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης (GPS trackers) ώστε στην απίθανη περίπτωση έκτακτης ανάγκης να μπορέσουμε να φτάσουμε αμέσως, δίπλα σας, με τα διασωστικά μας σκάφη. Μια λεπτομερής ενημέρωση για την ασφάλειά σας πριν από την αναχώρηση, από το εξιδανικευμένο προσωπικό μας, θα σας διασφαλίσει ότι αισθάνεστε πραγματικά σίγουροι για να ξεκινήσετε.